petriRajattuSantaCruzVaalea

Vapaus tuntee sydämelläsi!

Me allekirjottaneet (päivitetty 12.1.2017) suosittelemme sitoutumatonta Petri Hirvimäkeä tasavallan presidentiksi! Visionääri. Uuden ajan sekatyömies. Vapaustaistelija. Iskä Kalervonkadulta. Hirvimäki haastaa! Hirvimäki ei näpertele! Hirvimäki on erilainen! "Onnellinen Suomi Finland." Alla olevalle listalle pääset mukaan lyhyellä itsetekemälläsi puffilla ja lähettämällä sen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . HUOM! aloitamme nimienkeruun Petri Hirvimäen presidenttiehdokkuuden taakse pian - pysy kuulolla! 

#petripresidenttiehdokas 


UnitasAgendapikkukuva

Unitas kansanliikeen perustajan Petri Hirvimäen yhteiskunnallisen ajattelun perusta.

kokoohjelma

Presidenttihaastattelu 16/16 (kokonaan)

Dosentti291116

1/16 - Unitas ja ehdokkuus

osa2 copy

2/16 - Miten minusta tuli minä?

osa3

3/16 - Isänmaan uusi peli

osa4

4/16 - Väärän pelin synty

osa5

5/16 - Väärän pelin turmio

Yksilö

Ihminen. Oma ainutlaatuinen itsensä. 

Isänmaa

Suomi Finland

Innovatiivisuus

Luovuudesta, yksilön vapaudesta ja riskin-otto-kyvystä kumpuava uutta luova voima.

Petri Hirvimäki

1. kapinallinen

"Petri prinsiippi"

Entä jos yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi?

Hyvä vallankumous

Vaihdetaan valtajuoppojen sosiaalikapitalismi (nolla-summa-kakun-jako) sellaiseen, joka toimii ja joka riisuu valtajuopot aseista - kansalaisten, entreprenöörien ja visionäärien "uuteen onnelliseen kapitalismiin". Ylipolitisoituminen loppuu. Huomio asioihin. Kokonaisuus. Kyllä siellä muutama poliitikkokin menee joukossa!

Latistus

Yhteiskunta, jossa ei pärjää yksilönä ellei osaa systeemin sääntöjä hyvin - jatkuessaan aiheuttaa noidankehän, jossa kansa alkaa itse ylläpitämään latistusta.

Sisäinen pakkopaita

Yhteiskunta, jonka kansaa painaa jokin outo möykky.

Systeemi

Vuorovaikutusalusta yksilön ja yhteiskunnan välillä.

Pullamössö

Jotain sellaista yhteiskunnassa, joka on saatu toisten kustannuksella.

Pullamössöeliitti

Pieni sisäpiirin porukka, jolla on yhteiskunnallinen valta Suomessa ja joka ei osaa innovoida - ei aivan kaikki, mutta melkein.

tykkFBneli3

Valtaholisti

"Valtajuoppo". Motivoituu lähes pelkästään puhtaan vallan vuoksi.

Valtaholismi

"Valtajuoppous". Vääränlaisen vallankäytön ilmiö joka johtuu a) 100 vuotta vanhasta poliittisesta päätöksen-teko-mekanismista b) historiasta joka meillä kansakuntana on - kansalaisota, II maailman sota, valvontakomissio, suomettuminen, EU:n huono toteutus jne. Unitas on jo löytänyt lääkkeet tähän. Eli korjataan alusta kuntoon. Yksilötasolla valtajuoppous näkyy yksilön merkityksen mitätöimisenä ja se aiheuttaa ylimääräistä häpeää, kateutta, pelkoa, katkeruutta ja vihaa kanssasisariamme ja veljiämme kohtaan joka päivä arjessamme.  

"Pikku stalinit ja stalinittaret"

Valtajuoppoja systeemin alemmalla tasolla.

Verkostoituminen

"Tietyn pisteen jälkeen kansakunnan innovatiivisyys on kääntäen verrannollinen verkostoitumisen tärkeyteen" (Petri Hirvimäki)

Inhodemokratia

Maa, jossa johtavat puolueet voivat kukin ostaa veronmaksajien rahoilla valtion budjetin kautta lisää valtaa. Maa jossa kukoistaa poliittinen korruptio ja pysähdys. Nolla-summa-kakun-jako-demokratia.

Nollasummakakunjako

Systeemi, jonka jokainen suuri toimija koettaa saada yhteiskunnan kakkulapion heti kun mahdollista ja pitää sen vain itsellään.

Poliittinen korruptio

Valtajuoppouden ja vanhan systeemin ylläpitoa veronmaksajien rahoilla. Täysin laillista touhua!

Väärä kollektiivi

Valtajuopon tärkein työväline, jota valtajuoppo hellii koska se antaa hänelle vallan - johtava puolue, virkamiesbyrokratia, miljoonien EU-hanke jne.

Juhlapuhe

Sanoja ilmassa, joilla ei tarvitse olla mitään tekemistä sen kanssa mitä oikeasti tehdään. kts. "Ajattelematon äänestäjä"

Propaganda

Tilastot ja muut sellaiset, joissa vain muuttujat joita tarvitaan.

Ajattelematon äänestäjä

Antaa valtajuopolle valtakirjan - se mikä näyttää hyvältä ei todellakaan aina ole sitä!

KOmpassipikkukuva

16.4.2015 Petri Hirvimäen haastattelu Radio Kompassissa - 3 klippiä yht 15 min.

AlfaTV

Unitaksen (aik. E-liike.net) perustaja Petri Hirvimäki AlfaTV:n maakunnallisessa vaalitentissä

vaaligalleriavideo

Petri Hirvimäki Ylen vaaligalleriassa

PetriAlex

Uutisia etulinjasta - katso mitä tapahtui kun Petri Hirvimäki ja Alexander Stubb kohtasivat ensimmäistä kertaa 2.3.2015!

Jalatpikkukuva

"P. H. Mäen Jalat" - Petri Hirvimäki ja Steve Jobs haastavat systeemin! 19.2.2015

KaihoPikkukuva2

Vallankumous goes Kävelykatu! (Kaiho Hetkenlaulaja) 8.2.2015

Elvispikkukuva271214

"Elvis The E-liike" - E-liikkeen (nyk. Unitas) videopäiväkirja 27.12.2014

yliopistoYoutube

Vallankumous iskee yliopistoon! - 18.12.2014

Toripuhepikkukuva

E-liike (nyk. Unitas) - What About The Revolution?! - 19.6.2014

UnitasAgendapikkukuva

tykkFBneli3

Dosentti291116Presidenttiehdokas Petri Hirvimäki Dosentin haastattelussa!

Jussi Salonen - Riehen, Sveitsi

Kerrankin ehdokas joka nostaa kissan pöydälle avoimesti. Suomen politiikassa on paljon pielessä. Petri sinne veivaamaan asiat kuntoon!

Elisa Siljander - Jämsä

Tutustuin Petriin ollessani hänellä töissä ja harvemmin kohtaa noin energistä, avointa ja ystävällistä ihmistä! Eduskuntaan tarvitaan uudenlaista ajattelua ja Petri varmasti tarjoaa sitä!

Roope Sand - freelancer - Helsinki

Petri Hirvimäki ja hänen agendansa e-liike.net on jo aika lähellä 100 %. Keskisuomalaisille äänestäjille once in the lifetime tilaisuus antaa valtakirja, äänensä. Muutos on saatava!

Kari Hirvimäki - yrittäjä - Jyväskylä

Laitetaan Petri Arkadianmäelle edustamaan meitä Yrittäjiä!

Mati Otsmaa - Experienced Executive - San Francisco, USA

Petri is a visionary and business professional who is executing on his dream to bring entrepeneurs, professionals and investors together into one European interactive marketplace. He has proved his concept through successfully executing numerous BEACHBOOST®, SLOPEBOOST® and CITYBOOST® events in Finland, UK, Spain and California. Petri has the confidence and skills the expand this vision into the EU marketplace. He is exceedingly trustworthy loyal and hard working - and a pleasure to work with." (Mati worked for Steve Jobs, Apple, in beginning of the 80*s)

Vesa Tiainen - yrittäjä - Kitee

Kukaan muu ei tiedä suomalaisen systeemin vääryyksiä paremmin kuin Petri, joka on taistellut suomen byrokratiaa vastaan usean vuoden ajan. Mikään ei kuitenkaan muutu jos järjestelmämme on näin pilaantunut, moni yrittäjä tietää että kukaan ei auta valtion taholta eteenpäin joten kenenkään on ihan turha olla yhteydessä minkään kehittämisen tiimoilta se on vain ajan haaskausta. Valtion virkamiehiä kiinnostaa vain oma työpaikka ja se miten paljon siitä saa palkkaa. Kaikki muut puheet on täyttä valhetta.

Arto Jokisalo - Magister - Kirkkonummi

Petri turvaa kansanvallan toteutumiset eduskunnan valiokuntatyössä tarvittaessa eriävillä mielipiteillä. Näistä kansan valitsema presidentti vaatii ennen lain allekirjoittamista korkeimmilta oikeuksilta kansanvallan noudattamista. Oikeuksia velvoittaa EU oikeuden etusijaperiaate kansanvallan toteuttamisesta. Mikäli laki tulee voimaan ilman lausuntoa kansanvallan noudattamisesta, voimme vaatia lain purkua korkeimmasta hallinto-oikeudesta ja kansanvallan menetyksistä vahingonkorvauksia valtionkonttorilta. Petri on äänestäjän kuluttajasuoja-asiamies eduskunnassa. Kansanvallan väärinkäyttäjät valtakunnanoikeuteen, helppoa kuin heinänteko!

Tiina Tervo - opettaja - Kuopio

Aniekan Okono - Entrepreneur - Helsinki

Petri seems to be onto something again - so let's support him!

Amin Alizadeh - Software Engineer - Helsinki

Petri is man of positive changes and strives for excellence. He pursues his dreams and beliefs with his positive attitude.

Silja Hakkarainen - eläkeläinen - Jyväskylä

Ekua Boateng - Deputy Project Lead - London, UK

Petri is a man with a vision! He is creative, innovative and supportive. He is a great guy to work with and you'll definately have fun!

Daniel Iglesias Gonsálvez - CEO and Founder - Málaga, Spain

I have collaborated with Petri organizing BEACHBOOST® Costa del Sol. Petri has got a huge entrepreneur spirit and a clear vision about innovation. His international profile is perfectly reflected in his initiative Ambrosia Professionals. He leads a multicultural group of reputed professionals making them to be in contact, sharing their ideas and knowledge. Whether you are an entrepreneur, a student or a professional and you want to participate in interesting events and projects with people around Europe or America, you must contact Petri!!

Henry Tuisku - kuvataiteilija - Imatra

Suomen etu vaatii tuoreita näkökulmia ja ajattelua!

Mervi Hirvimäki - Jyväskylä

Marika Ala-Korpi - Jyväskylä

Oscar Ramirez - CEO - Málaga, Spain

Petri is passion in its purest and a real entrepreneur. Highly focused to achieve his dreams with an out-of-the-box thinking approach, confident, patient and extremely fast to catch chances. His mixture of sportman and entrepreneur makes him unique. If you need resources for your project, Petri is your man. Great networking all around the world. It's a treasure for me to share with him everyday his thoughts and ideas.

Kari Aallos - eläkeläinen - Helsinki

Helena Tuisku - opettaja - Teuva

Petri on osaava ja haluaa toimia yhteisten asioiden puolesta.

Aarni Tuisku - vesilaitoksen hoitaja - Teuva

Petri on uusia ajatuksia omaava taistelijaluonne. Hänellä on halua ja tahtotilaa yhteisten asioiden hoitoon!

Hannes Laasonen - insinööri - Jämsä

Yrittäjän elämää vierestä seuraten ei voi tulla muuhun johtopäätökseen kuin että radikaalia muutosta tarvitaan. Tähän eivät nykyisen systeemin ja hyväveli -verkoston poliitikot kykene. Suomi on pienestä koostaan huolimatta uskomattoman kangistunut ja kykenemätön suuriin muutoksiin. Vrt. Viro, joka on pystynyt nousemaan kommunismin jälkeisestä tilasta nykyiseen samalla kuin Suomi on polkenut paikoillaan. Uutta ajattelumallia on tarvittu jo pitkään, nyt sellainen vihdoinkin on löytynyt! Tästä se alkaa, Suomen nousu!

Pete Argillander - yrittäjä - Viitasaari

Vihdoinkin päästään ongelmien ytimeen!

Kiitos - Unitas kansanliike

www.petrihirvimaki.com

#petripresidenttiehdokas

unitaskansanliike(at)gmail.com


p. +358 44 987 13 02


 Facebook3 twitter3 Linkedin3 youtube3 

uUUSISUOMI copy

petripresidenttiehdokas